Tävlingen har funnits sedan 2004.

Årets Frisör är möjligheternas tävling. Här lyfter vi fram branschens talanger oavsett vilken stad du kommer ifrån eller vad salongen heter. Du som tävlar har frisörlicens och du kan räkna med att juryn bedömer ditt bidrag med vana, tränade och objektiva ögon. Vid bedömningen får varje bidrag en anonym id-märkning och juryn vet alltså inte vem eller vilka som ligger bakom bidraget de bedömer.

Tävlingen är en produktion av branschorganisationen Frisörföretagarna och har funnits sedan 2004.

Det här är din chans

Att bli nominerad i någon av kategorierna kommer att rikta strålkastarljuset på dig. Tidigare nominerade och vinnare har uppmärksammats i tidningar, TV, på radio och i branschen – och i vissa fall även fått internationellt erkännande. En seger ger dina bilder ett långt liv och skriver ditt namn bland (frisör-)stjärnorna.

Tävla 2021!

Är du van att tävla eller är du helt ny? Ska ni kanske sätta ihop Sveriges bästa team eller föredrar du solo? Oavsett vilket är det här ett ypperligt tillfälle att utmana dig själv och prestera på nya nivåer. Boka en proffsig fotograf, planera dina tävlingsbidrag och börja leta modeller.