Patrik Lernbergers karriär startade på Noblesse i Göteborg 1982 som frisörlärling.

Snabbt insåg han att världen ligger öppen för en skönhetshantverkare och Schwarzkopf tog med honom runt som sin inspiratör. Resorna bar främst till i Asien där Japan blev Patriks bas vid flera tillfällen.

Frilansarbetet fortsatte sedan med L´Oréal Professionell. Patrik fick förmånen att jobba med Sveriges Television i många år, samtidigt som salongsarbetet utvecklades.

Med all denna erfarenhet startade Patrik Lernberger tillsammans med Mattias Stafsing deras svenskproducerade skönhetsvarumärke Lernberger Stafsing för 7 år sedan. För varje år som går älskar han yrket bara mer och nu går frilansandet för VIP kunder hand i hand med produktutvecklingen.

”Konstnären som älskar hår” – så beskriver han sig själv.
-Jag vet att färg och form påverkar oss i allt vi gör, just därför vill jag gärna vara med och påverka och försköna världen. Den positiva känslan som infinner sig när vi själva eller vår omgivning uppfattar oss som vackra både på insidan och utsidan är fantastisk. Känner man sig snygg vet jag att man även mår bättre. Yta och innehåll vill jag alltid förena till ett, säger Patrik.