Jesper Ekberg har genom åren haft tre egna salonger på Östermalm i Stockholm

– dels i eget namn, men också i samarbete med Clive Boon från England som blev Årets Frisör i England (Eastern Hairdresser of the Year 2008). Idag driver han det egna företaget Boons AB och är medlem i Frisörföretagarna sedan 1989.

Erfarenhet

Jesper håller klippkurser för frisörer genom utbildningsföretaget Boons Education och håller i alla klippkurser för Davines i Sverige. Just för tillfället jobbar han på Salong Surebaby Yes i Stockholm men har också arbetat på Salong Deevi, Preston Hair, Svensson & Persson, Hos Thomas och på Björn Axén.

Han har gjort visningar på Salon International för Oobi och Babyliss, Haute Couture i Paris för Quentin Veron, hållit visningar och klippkurser i Italien med bland annat John Santilli.

Jesper har samarbetat och gjort visningar för flera stora varumärken såsom
L´Oréal, Wella, Redken och Paul Mitchell med flera.

Utbildning

Utbildad i London på Alan International och Vidal Sassoon och åker fortfarande till London 2-3 ggr /år och går kurser på Sassoon Academy.

Övriga meriter

2011 gav Jesper ut en diktsamling till förmån för BRIS och anordnade en BRIS-gala 2014. Har är utbildad på Musicians Institute (Slagverk) i Hollywood 1993-1994